Traduceri engleza

Echipa noastra de traducatori autorizati sunt specializati in limba engleza, fiind documentati asupra terminologiei si contextului, capabili sa adapteze lingvistic textul si continutul acestuia in limba in care este tradus, totul la preturi competitive si in termene stabilite.


Limba engleză (engleză: English) este o limbă vest germanică care îşi are originile în Anglia, şi care este în prezent limba maternă pentru majoritatea locuitorilor Australiei, Canadei, Commonwealthului Caribian, Irlandei, Noii Zeelande, Regatului Unit şi Statelor Unite ale Americii (cunoscute de asemenea drept „Anglosfera”). Este o limbă folosită intensiv ca limbă secundară sau ca limbă oficială de-a lungul lumii, în special în ţări ale Commonwealthului precum India, Sri Lanka, Pakistan sau Africa de Sud, precum şi în multe organizaţii internaţionale.
Engleza modernă este denumită adeseori „lingua franca” globală. Engleza este limba dominantă pe plan internaţional în domeniile comunicaţiei, ştiinţei, afacerilor, aviaţiei, divertismentului, radioului şi diplomaţiei. Influenţa Imperiului Britanic este motivul principal pentru răspândirea iniţială a limbii mult dincolo de limitele Arhipelagului Britanic. În urma celui de-al doilea război mondial, influenţa economică şi culturală crescândă a Statelor Unite a accelerat profund răspândirea acestei limbi. Într-o zi obişnuită de şcoală, aproximativ un miliard de oameni învaţă, într-o formă sau alta, limba engleză.
Cunoaşterea limbii engleze este necesară pentru angajarea în anumite domenii, profesii sau ocupaţii. Rezultatul acestei necesităţi este că peste un miliard de oameni din întreaga lume vorbesc engleza măcar la un nivel de bază. Engleza este de asemenea una din cele şase limbi oficiale ale Naţiunilor Unite.